top of page
Mature Woman

Πώληση ακινήτου

Είμαστε εκπαιδευμένοι στις πωλήσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες, κάνουμε τη διαδικασία πωλήσεων όσο το δυνατόν πιο απλή, και σας κρατάμε καλά ενήμερους.

1.ΑΚΟΥΜΕ

Συζητάμε την κατάσταση, αναλύουμε την τρέχουσα αγορά καθορίζοντας την τρέχουσα αξία του ακινήτου σας, τι θέλετε να πετύχετε, και προσαρμόζουμε το σχέδιο πώλησης για το ακίνητο σας.

2.ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Αναπτύσσουμε ένα προσαρμοσμένο χρονοδιάγραμμα και σχέδιο μάρκετινγκ για να παρουσιάσουμε το ακίνητό σας στο ευρύτερο κοινό, εστιάζοντας στην πιο πιθανή ομάδα αγοραστών για το ακίνητό σας.

3.ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ

Είμαστε περήφανοι που πετυχαίνουμε το στόχο μας. Οι διαπραγματευτικές μας ικανότητες βοηθούν στην παραγωγή των υψηλότερων δυνατών τιμών πώλησης, και φροντίζουμε για την ομαλή και χωρίς άγχος ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Commercial

Επαγγελματικό

Τα επαγγελματικά ακίνητα αποτελούν τμήμα του κεφαλαίου μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας και συνδέονται άμεσα με το εισόδημα. Κύριοι κλάδοι είναι τα γραφεία, τα εμπορικά και τα βιομηχανικά, ενώ βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η διάσπαση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας και χρήσης τους.

Residential

Κατοικία

Η αγορά οικιστικών αποτελεί την μεγαλύτερη σε μέγεθος κεφαλαίου αγορά της Ελλάδας. Διακρίνονται οι τύποι της μονοκατοικίας, του διαμερίσματος, της διπλοκατοικίας και σπανιότερα της μεζονέτας οριζόντιας ιδιοκτησίας.

Landscape

Γη

Ακίνητο είναι μόνο η επιφάνεια του εδάφους και πιο συγκεκριμένα μια οριοθετημένη επιφάνεια γης. Τα γήπεδα θεωρούνται αγροτικά κατά παρέκκλιση και σύμφωνα με τους κανόνες δόμησης. Διαχωρίζονται σε εντός και εκτός σχεδίου, με ποικίλα φυσικά χαρακτηριστικά και πολεοδομικούς περιορισμούς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ

Αποκλειστικότητα

Με τον μεσίτη ακινήτων συνεργάζεστε όπως με τον δικηγόρο ή μηχανικό σας, εμπιστεύεστε και επιλέγετε έναν, όπως θα κάνατε αντίστοιχα με έναν γιατρό, δικηγόρο, μηχανικό κ.ο.κ.

Διαπιστώστε αν έχετε καλή επικοινωνία και αν μπορείτε να τον εμπιστευθείτε. Μια συνομιλία, μια έρευνα, ένα κατ’ ιδίαν ραντεβού με τον μεσίτη ακινήτων του LYX θα σας δώσει όσες απαντήσεις χρειάζεστε ώστε να προχωρήσετε μαζί του.

Ενημερωτικά-στατιστικά, στις ώριμες αγορές ακινήτων (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, κτλ.) το 75%-80% των ιδιοκτητών επιλέγει τη μέθοδο της αποκλειστικής ανάθεσης.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ

 • Η μοναδικότητα του ακινήτου δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα και αξία στο ίδιο ακίνητο.

 • Διασφάλιση εχεμύθειας και ασφάλειας για τον ιδιοκτήτη.

 • Απόλυτος και άμεσος έλεγχος της προώθησης και του marketing ανά πάσα στιγμή.

 • Ποιοτική επικοινωνία, ποιοτική διαχείριση.

 • Ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εύρεση αγοραστή.

 • Ανοιχτή συνεργασία με  μεσιτικά γραφεία (επιμερισμός), δεν χάνεται αξιολογημένος πελάτης άλλου γραφείου. Ανεξαρτήτως πηγής, όλοι οι πελάτες εξυπηρετούνται.

 • Αποφυγή της ενημέρωσης από μεριάς του ιδιοκτήτη προς όλα τα μεσιτικά γραφεία σε κάθε αλλαγή κατάστασης, τιμής ή διόρθωσης χαρακτηριστικών.

        Επιπλέον :

 • Λαμβάνετε έκθεση εκτίμησης του ακινήτου.

 • Έγγραφη υποχρέωση πώλησης ή εκμίσθωσης του ακινήτου σας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 • Λαμβάνετε δεκαπενθήμερη ή μηνιαία αναφορά απόδοσης marketing.

 • Εκτεταμένη προώθηση σε premium θέση στα sites αγγελιών και προσωποποιημένη προβολή μέσω email marketing campaign.

 • Επαγγελματική φωτογράφηση και δημιουργία video.

Συναλλαγές

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Ημέρες στην αγορά

85

Διαμέρισμα

24,3m²

Πατήσια-Πλατεία Κύπρου

Ημέρες στην αγορά

169

Αποθήκη

220m²

Κάτω Πατήσια

Ημέρες στην αγορά

135

Διαμέρισμα

53m²

Γαλάτσι-Κρητικά
bottom of page