top of page
Ανάπτυξη οριζοντίων ιδιοκτησιών στο κέντρο της Αναβύσσου
Κτίριο
192m²+200m²
450.000€
PLE1696
Περιγραφή
Πρόκειται για οικόπεδο (512,50m²) με κτίσμα παλαιότητας και μεταγενέστερη ανωδομή στο κέντρο της Αναβύσσου (50 μέτρα από την πλατεία Αναβύσσου-Αγίων Θεοδώρων). Το ισόγειο επίπεδο έχει επιφάνεια 192,5m² και το επίπεδο του πρώτου (στα μπετά) κατά προσέγγιση 205m². Το ισόγειο διαμερίζεται σε τρείς ανεξάρτητες ιδιοκτησίες (55+67+70) που χρήζουν ανακαίνισης. Οι συντελεστές του οικοδομικού τετραγώνου είναι 1,2 και 60% ενώ στο συγκεκριμένο υπάρχει και μικρό υπόλοιπο δόμησης.
Σημειώνεται πως υπάρχει έλλειψη μερικών εγγράφων του ακινήτου (στοιχεία που παρέχονται με κάθε επιφύλαξη) καθώς λόγω παλαιότερης ζημιάς στην σχετιζόμενη πολεοδομία αυτά έχουν αλλοιωθεί ή χαθεί κα απαιτείται υπομονή για την συγκέντρωση τους.
Στα 2 χιλιόμετρα κολυμπάει κάποιος στην παραλία της Αναβύσσου, το κέντρο της πόλης απέχει 100 μέτρα, η Ποσειδώνος 3 λεπτά. Η ευρύτερη περιοχή αναπτύσσεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, τουριστικά επίσης αναβαθμίζεται, ενώ η ζήτηση για μισθώσεις και νέες κατοικίες διαρκώς αυξάνεται.
Ένα αξιοποιήσιμο ακίνητο, με δυνατότητες και προοπτικές, ιδανικό για μετατροπή σε κατοικίες προς βραχυχρόνιες ή μακροχρόνιες μισθώσεις.
Εμβαδόν
192m²+200m²
Έτος Κατ./Ανακ.
1972/2006
Υπνοδωμάτια
5
Parking
-
Μπάνια/WC
3
Αποθήκη
-
Οροφος/Επίπεδα
0/1
Τύπος θέσης
Διαμπερές
Τοποθεσία
Περιφερειακή ενότητα:
Ανατολική Αττική
Περιοχή/Γειτονιά:
Ανάβυσσος-Κέντρο
Οδός/Δρόμος:
Πλάτωνος, Ανάβυσσος, Ελλάδα
Σαρωνικός
Score Τοποθεσίας
Σχολεία
90
Υποδομές
90
Αγορές
95
Περιβάλλον
80
Συγκοινωνίες
90
Ασφάλεια
95
Check for video
bottom of page



