top of page
Γωνιακό οικόπεδο, με πολλές δυνατότητες αξιοποίησης, στις Ροδιές Χαλκίδας, 350 μέτρα από την παραλία
Οικόπεδο
Χαλκίδα-Κάνηθος, Ροδιές
415m²
81.000€
PLE2220
Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην μεριά της Κάνηθου, 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Χαλκίδας-350 μέτρα από την θάλασσα, δίνεται η ευκαρία ανάπτυξης μονοκατοικίας ή μικρών κατοικιών.
Ένα επικλινές οικόπεδο επιφάνειας 415m², με βορειοδυτικό προσανατολισμό. Το 0,8 ως συντελεστής δόμησης και το 60% της κάλυψης δίνει maximum 332 δομήσιμα τετραγωνικά κύριας χρήσης (πλέον υπογείου).
Η γειτονιά και γενικότερα ο οικισμός με την ήπια δόμηση, αποτελείται από αρκετές ποιοτικές μονοκατοικίες, ασφαλτοστρωμένους δρόμους, ενώ η ευρύτερη περιοχή παρέχει πληθώρα υπηρεσιών που καλύπτουν καθημερινές και όχι μόνο ανάγκες.
Αν δεν γνωρίζετε την περιοχή αξίζει μια επίσκεψη, ενώ η τιμή που προσφέρεται το ακίνητο είναι ιδιαίτερα ελκυστική.
Απόσταση από Αθήνα 50 λεπτά, από Χαλκίδα 8 λεπτά.
Ροδιές: Η παραλία στην ουσία χωρίζεται στις Μπροστά Ροδιές και στις Πίσω Ροδιές, όπου η μπροστινή μεριά διαθέτει μερικές δραστηριότητες για παιδιά, ενώ η πίσω πλευρά είναι πιο ήσυχη και απομονωμένη.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Εμβαδόν
415m²
Έτος Κατ./Ανακ.
-
Υπνοδωμάτια
-
Parking
-
Μπάνια/WC
-
Αποθήκη
-
Οροφος/Επίπεδα
-
Τύπος θέσης
Γωνιακό
Εκτός Αττικής
Χαλκίδα-Κάνηθος, Ροδιές
Νικολάου Μητρόπουλου, Ξηρόβρυση, Ελλάδα
Εύβοια
Check for video
bottom of page

















