top of page
Εμπορικό ακίνητο με δυνατότητες σε λογική τιμή
Κατάστημα
Πλατεία Βικτωρίας
m²48+22+50
115.000€
LP3149
Πρόκειται για προνομιακό ακίνητο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ., σε κεντρικότατο σημείο επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, μόλις 240 μέτρα (3 λεπτά με τα πόδια) από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Βικτώρια» και την ομώνυμη πλατεία.
Χαρακτηριστικά Χώρου
Το ακίνητο εκτείνεται σε τρία επίπεδα που συνδέονται με εσωτερική σκάλα πολύ καλής κατάστασης:
Ισόγειο (48 τ.μ.): Ενιαίος, χώρος με ύψος (4,5 - 5 μέτρα), που προσδίδει αίσθηση ευρυχωρίας και ''αέρα''.
Υπόγειο (50 τ.μ.): Χώρος απόλυτα υγιής, χωρίς ίχνος υγρασίας ή οσμών, κατάλληλος για κάτι παραπάνω από βοηθητική χρήση.
Πατάρι (22 τ.μ.): Λειτουργικός χώρος όπου βρίσκεται το WC.
Ευελιξία & Ανάπτυξη
Το ακίνητο διακρίνεται για την εμπορική του ευελιξία, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ως επαγγελματική στέγη/κατάστημα ή να αναπτυχθεί οικιστικά. Διαθέτει ήδη τις απαραίτητες υποδομές:
Αναμονές για εγκατάσταση κουζίνας και μπάνιου τόσο στο ισόγειο όσο και στο υπόγειο.
Δυνατότητα αλλαγής χρήσης σε κατοικία, αποτελώντας ιδανική επιλογή για δημιουργία ενός μοντέρνου loft.
Επενδυτικό Ενδιαφέρον
Λόγω της τοποθεσίας και των τετραγωνικών του, το ακίνητο αποτελεί βέλτιστη επιλογή για Golden Visa (κατόπιν των σχετικών πολεοδομικών ελέγχων).
Σημείωση: Παρά την παλαιότητα του κτιρίου, ο χώρος διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι τρέχουσες φωτογραφίες δεν αποτυπώνουν την πλήρη δυναμική του ακινήτου λόγω ύπαρξης αντικειμένων προς απομάκρυνση, η οποία θα ολοκληρωθεί άμεσα.
Τιμή σε επίπεδα αγοράς – Ιδανικό για επενδυτές που αναζητούν ακίνητο με προοπτική υπεραξίας στο κέντρο της Αθήνας.
Εμβαδόν
m²48+22+50
Έτος Κατ./Ανακ.
1970
Υπνοδωμάτια
-
Parking
-
Μπάνια/WC
1
Αποθήκη
v
Οροφος/Επίπεδα
Ισόγειο/Πατάρι/-1
Τύπος θέσης
Προσόψεως
Τοποθεσία
Πλατεία Βικτωρίας
3is Septemvriou 126, Athina 104 34, Greece
Αθήνα Κέντρο
Check for video
bottom of page





































