top of page
Πολυμορφικό Ακίνητο 88τ.μ. , 50μ. από το Μετρό Βικτώρια
Διαμέρισμα
Κέντρο-Αλσος Άρεως
39,4m²+35,7m²
155.000€
LP3145
Ανακαλύψτε τη γοητεία της αθηναϊκής αστικής κληρονομιάς σε ένα κτίριο του '60 που διατηρεί την αίγλη της εποχής του. Στον 6ο όροφο, με πρόσοψη στην Πατησίων, απέναντι από το καταπράσινο Άλσος Άρεως, αυτό το ακίνητο των 88 τ.μ. μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο project.
Στην καρδιά της κλασικής Αθήνας, το ακίνητο, ένας "λευκός καμβάς" μετά από πρόσφατο σχεδιασμό, προσφέρει την απόλυτη ευελιξία: έχει ήδη διαμορφωθεί σε δύο αυτόνομα διαμερίσματα/γραφεία (υπό μία ιδιοκτησία), το καθένα με δική του ανεξάρτητη είσοδο (πόρτα ασφαλείας), μπάνιο και κουζίνα.
Έτσι δίνεται στον αγοραστή η δυνατότητα να ολοκληρώσει την αναμόρφωση σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο. Τα μεγάλα ανοίγματα "κάδρα" στον ορίζοντα και η στρατηγική θέση δίπλα στη στάση Βικτώρια, το καθιστούν μια σπάνια ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν χώρο με προσωπικότητα και ευελιξία.
Living/Net area
39,4m²+35,7m²
Built/Rennovation
1960
Bedrooms
1+1
Heating type
AC
Baths/WC
1+1
Frame type
Αλουμίνιο
Floor level/levels
6
Glass type
Μονός
Location
Κέντρο-Αλσος Άρεως
Patision 79, Athina 104 34, Greece
Αθήνα Κέντρο
Check for video
bottom of page

































