LYX ESTATE - ΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

EMAIL

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είτε επιθυμείτε να πουλήσετε, να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε απλώς ενημερώστε μας σε τι μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει εντός 24 ωρών.

Ευχαριστούμε. Να έχετε μια φανταστική ημέρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Αποστολή μας είναι η ανάδειξη της ιδιότητας του μεσίτη αστικών συμβάσεων, του ρόλου του ως αναπόσπαστο κομμάτι  της ευρύτερης έννοιας  του κλάδου της πολυσύνθετης ακίνητης περιουσίας και ως σημαντικού παράγοντα με επιρροή στην ορθή λειτουργία της κτηματομεσιτικής αγοράς.
Η ιδέα της δημιουργίας της επιχείρησης γεννήθηκε τα Χριστούγεννα του 2019, η οποία  ωρίμασε και υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης ως δημιουργική αντίδραση σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Μπορεί η LYX ESTATE να μην έχει μακρά ιστορία απαρτίζεται όμως από μια μικρή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, έχει δημιουργηθεί με αγάπη και όραμα, με στόχο τη βελτιωμένη εμπειρία των πελατών της.
Βασικός μας πελάτης είναι αυτός που ενδιαφέρεται να αγοράσει ή να μισθώσει το ιδανικό για αυτόν ακίνητο. Βασικός μας πελάτης επίσης είναι ο ιδιοκτήτης που είναι αποφασισμένος να διαθέσει ή να αξιοποιήσει το ακίνητό του. Σε κάθε περίπτωση μέλημά μας είναι να συμβάλλουμε στην επίτευξη των προσδοκιών και των στόχων σας.
Είμαστε αποτελεσματικοί, ευέλικτοι και έχουμε αντανακλαστικά. Επικοινωνούμε αυθεντικά και ξέρουμε πώς να προσφέρουμε. Έχουμε ήθος και μας αρέσει η δημιουργικότητα. Πιστεύουμε στην ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα. Η εικόνα μιας ζωής - μιας καθημερινότητας  μέσα σε ένα υγιές πολιτισμένο και σε αρμονία με τη φύση περιβάλλον θέλουμε να είναι ο οδηγός μας στην πορεία ανάπτυξης της επιχείρησης LYX ESTATE.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ LYX

 

1. Ποιότητα εναντίον Ποσότητας.
Γνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Δεν επικεντρωνόμαστε στον αριθμό των κατοικιών που αγοράζουν ή πωλούν, επικεντρωνόμαστε στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Γνωρίζουμε ότι η γνώμη σας έχει πιο σημαντικό αντίκτυπο από ότι σε μια μεγαλύτερη εταιρεία και θα προσπαθήσουμε για την ικανοποίησή σας.

2. Υποστήριξη από όλους στο γραφείο.
Η μικρή δεμένη ομάδα που έχουμε δημιουργήσει βοηθά στη διευκόλυνση των αναγκών κάθε μεσίτη και συνεπώς κάθε ανάγκης των πελατών τους. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ολόκληρο το γραφείο είναι αφιερωμένο στο συμφέρον σας.
 
3. Αξιολόγηση μεσίτη.
Η  καλλιέργεια ενός μετρημένου και επαγγελματικού περιβάλλοντος, σημαίνει ότι θα επιλεγούν μόνο οι καλύτεροι και οι πιο δυναμικοί. Εδώ μπορείτε να περιμένετε έναν ικανό και αφοσιωμένο σε σας επαγγελματία.
 
4. Επαγρύπνηση για την καλλιέργεια της κουλτούρας και της επωνυμίας της εταιρείας.
Σε αντίθεση με μια μεγαλύτερη εταιρεία, μια εταιρεία boutique όπως το LYX ESTATE έχει κάτι να αποδείξει και δεν έχει μια μεγάλη επωνυμία για να χρησιμοποιήσει ως πηγή της αξίας της. Είμαστε πρόθυμοι να δείξουμε την ικανότητά μας,  να ανταγωνιστούμε μια μεγαλύτερη εταιρεία.
 
5. Πετάμε τη διαδικασία ‘’φασόν’’ από το παράθυρο για να επικεντρωθούμε στο καινοτόμο μάρκετινγκ.
Το αποτελεσματικό μάρκετινγκ κάνει τον τέλειο αγοραστή να περάσει από την πόρτα. Αυτό μας ξεχωρίζει. Η ευελιξία, η δημιουργικότητα, η γνώση μας, προσαρμόζουν τις καμπάνιες μάρκετινγκ για να καλύπτουν κάθε μοναδική ιδιοκτησία. 
 
6. Εδώ νοιαζόμαστε για τα δικαιώματα των αγοραστών και των πωλητών περισσότερο από το να χτίσουμε μια επιχειρηματική αυτοκρατορία. Μέσω της καθημερινής ‘’τριβής’’ με αγοραστές, πωλητές, και άλλους σχετιζόμενους με το ακίνητο, εντοπίζουμε τις δυσκολίες στις διαδικασίες, τα θέλω της κάθε πλευράς, τάσεις αγοράς, και προτείνουμε λύσεις, καταθέτουμε απόψεις και υποστηρίζουμε γενικότερα ένα βελτιωμένο περιβάλλον συνεργασιών.  Όταν η κοινότητα είναι οικονομικά υγιής, λειτουργεί σωστά, και είναι φιλόξενη, τότε και η επιχείρηση ευδοκιμεί και προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους πελάτες της.
 
7. Η συναλλαγή σας είναι πάντα με τον αντιπρόσωπό σας.
Με έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών, ο μεσίτης σας δεν θα δώσει τη σύμβασή σας σε συντονιστή ή διευθυντή πωλήσεων κλεισίματος. Το άτομο με το οποίο συνδέεστε είναι το άτομο που θα χειριστεί την πώληση του ακινήτου σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Τούτο διασφαλίζεται γιατί προτιμούμε να διατηρούμε την ποιοτική εξυπηρέτηση από την ποσότητα των πωλήσεων. Στο LYX ESTATE, δεν αναφέρουμε ποτέ περισσότερα από όσα μπορούμε να χειριστούμε. Εκτιμούμε την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα και συχνά βασιζόμαστε στην εμπιστοσύνη ως θεμελιώδες στοιχείο της ανάπτυξής μας. Πιστεύουμε ότι έρχεστε πρώτοι και είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

E.E.A. LOGO.png

Αριθμός μητρώου 394494

ΓΕΜΗ LOGO.png

Αριθμός ΓΕΜΗ 159391703000

ΕΚΠΑ LOGO.png

Πιστοποιημένος μεσίτης ακινήτων